Τσακανός Διαμερίσματα / Αδάμαντας

Τσακανός Apartments – Standard Apartments, Deluxe Apartments. Στα 700m από το λιμάνι της Μήλου, περιμένουμε να σας υποδεχτούμε στα ενοικιαζόμενα διαμερίσματα ‘ΤΣΑΚΑΝΟΣ’.

Το συγκρότημα μας βρίσκεται σε μια ήσυχη και αραιοκατοικημένη γειτονιά του Αδάμαντα, 10 μόλις λεπτά με τα πόδια από την παραλία του Παπικινού και σε πολύ μικρή απόσταση από το τουριστικό και εμπορικό κέντρο του νησιού μας. Κοντά μας θα βρείτε σουπερμάρκετ, τουριστικά γραφεία και μαγαζιά ικανοποιώντας τις ανάγκες κάθε επισκέπτη.

Για τη διαμονή σας, μπορείτε να επιλέξετε ένα από τα 5 διαμερίσματα που διαθέτει το συγκρότημα μας. Το Deluxe Apartment μπορεί να φιλοξενήσει από 2 έως 4 άτομα, ενώ το Standard Apartment μπορεί να φιλοξενήσει μέχρι 3 άτομα.

Κάθε διαμέρισμα έχει ανεξάρτητη είσοδο και μπαλκόνι, ενώ όλα έχουν πρόσβαση σε έναν μεγάλο ειδικά διαμορφωμένο κοινόχρηστο χώρο ιδανικός για παρέες και παιδιά. Εκεί θα βρείτε κήπο με δέντρα, αιώρα, BBQ, τραπέζια καθώς και κούνια για να περάσετε ευχάριστα τον ελεύθερο χρόνο σας.

Επικοινωνία

Μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας είτε για να ρωτήσετε την διαθεσιμότητα για κάποιο από τα καταλύματα μας είτε για επιπλέον πληροφορίες, χρησιμοποιώντας την παρακάτω φόρμα: