ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Είμαστε υπερήφανοι που στο Tsakanos Accommodation έχουμε περιλάβει στην λειτουργία μας αυστηρά πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής. Παρακολουθώντας στενά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής Κυβέρνησης, έχουμε φροντίσει να υιοθετήσουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα με στόχο την καλύτερη θωράκιση απέναντι στον κορωνοϊό, ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διαμονή των επισκεπτών και την ατομική προστασία των μελών της ομάδας μας.

Έχουμε φροντίσει ώστε κάθε μέλος του προσωπικού μας να διαθέτει μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και να λαμβάνει ειδική εκπαίδευση με σκοπό να ακολουθεί τις νέες αυστηρότερες διαδικασίες υγιεινής και προστασίας στις καθημερινές εργασίες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ

Για την ασφάλεια όλων μας, έχουμε υιοθετήσει πολύ αυστηρό καθεστώς καθαρισμού και διεξοδικής απολύμανσης σε όλα τα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους προσωπικού. Έχουμε υποθετήσει check out 11:00 και check in από τις 15:00 ώστε τα δωμάτια να μπορούν να καθαριστούν κατάλληλα και να αεριστούν επαρκώς πριν υποδεχτούν τους επόμενους επισκέπτες. Οι υπηρεσίες πλυντηρίου και σιδερώματος λινών και ρούχων γίνονται από το προσωπικό του συγκροτήματος, σε δικές μας εγκαταστάσεις, με σκοπό την αποφυγή επαφών εκτός συγκροτήματος.

ΥΠΟΔΟΧΗ

Περιορίζουμε τον συνωστισμό και τον συγχρωτισμό στην Υποδοχή και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Παροτρύνουμε τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν την υπηρεσία επικοινωνίας μηνυμάτων What’s App ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις επαφές.

Διατίθενται απολυμαντικά σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και ενθαρρύνουμε την τακτική χρήση τους από το προσωπικό και τους επισκέπτες. Οι επισκέπτες και το προσωπικό μπορούν να θερμομετρούνται εξ αποστάσεως στον χώρο της Υποδοχής με θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης μετώπου. Επισκέπτες εκτός των ενοίκων του συγκροτήματος επιτρέπονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με την Υποδοχή.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διενεργούνται τακτικότεροι και πιο εντατικοί έλεγχοι συμμόρφωσης με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων, τον καθαρισμό και την απολύμανση της κουζίνας και των χώρων αποθήκευσης.

Η προσωποποιημένη υπηρεσία πρωινού μας συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή σας με την πρόσθετη υπηρεσία της ανέπαφης παράδοσης, όπου σας παρέχουμε τα πιο φρέσκα τρόφιμα για να φτιάξετε οι ίδιοι το πρωινό σας.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Λαμβάνοντας υπόψη τη ρευστότητα των καταστάσεων που βιώνουμε και κατανοώντας τη δυσκολία μακροπρόθεσμου προγραμματισμού, αναπροσαρμόσαμε την πολιτική και τους όρους των κρατήσεων, ώστε να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ευελιξία. Δεσμευόμαστε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, προκειμένου να επεκτείνουμε περαιτέρω τις κινήσεις μας, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, κρίναμε σκόπιμο να επεκτείνουμε την πολιτική “Tsakanos Accommodation ώστε να συμπεριλάβουμε όλες τις κρατήσεις εντός της σεζόν 2020. Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε δικαίωμα δωρεάν ακύρωσης έως 14 ημέρες πριν από την άφιξή σας, δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του ταξιδιού σας, αλλά και voucher για το 100% της προκαταβολής σας εάν μεταφερθεί στο 2021.

Οι επισκέπτες στους οποίους απαγορεύεται να ταξιδέψουν προς το ξενοδοχείο για το οποίο έχουν κάνει κράτηση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, θα έχουν απαλλαγή από την ποινή ακύρωσης ή αλλαγής σε περίπτωση απευθείας κράτησης, με την χρήση – αποκλειστικά και μόνο – voucher.

Στόχος μας είναι να έχετε το χρόνο και την άνεση να σκεφτείτε και να προγραμματίσετε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο κοντά χρονικά, χωρίς άγχος και επιπλέον προβληματισμούς.

ΣΥΧΝΕΣ ΕΡΩΤΗΣΕΙΣ

Έχουν διαγνωστεί περιστατικά COVID-19 στην Μήλο;
Στην Μήλο δεν έχει αναφερθεί κάποιο κρούσμα COVID-19 έως σήμερα και ελπίζουμε να παραμείνει έτσι.
Στην περίπτωση που διαγνωστεί κάποιο κρούσμα COVID-19 όσο διαμένω στο συγκρότημα, τί είδους βοήθεια/ υποστήριξη θα πρέπει να περιμένω;
Στο Tsakanos Accommodation πιστεύουμε ότι δυσκολίες όπως αυτή που βιώνουμε καθιστούν την υψηλών προδιαγραφών και ασφαλή φιλοξενία ακόμη πιο αναγκαία. Αναλογιζόμενοι στο πόσο η κατάσταση με τον COVID-19 έχει επηρεάσει τόσο τους επισκέπτες όσο και τους συνεργάτες μας, και καταβάλουμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να ανταποκριθούμε στις ανάγκες για να προσφέρουμε κάθε δυνατή στήριξη.
Έχουμε καταρτίσει ένα αναλυτικό πλάνο ανταπόκρισης σε περίπτωση αναφοράς κρούσματος COVID-19 στο συγκροτημά μας. Όλοι οι ένοικοι θα ενημερωθούν άμεσα και θα προβούμε σε όλες τις αναγκαίες κινήσεις, ώστε το περιστατικό να απομονωθεί από το υπόλοιπο σύνολο του συγκροτήματος. Ο ένοικος που νοσεί θα εξυπηρετείτε κατά αποκλειστικότητα από ένα συγκεκριμένο μέλος της ομάδας Υγιεινής και Ασφάλειας (Hygiene & Safety).
Η Υποδοχή βρίσκεται στη διάθεση των ενοίκων για οποιαδήποτε βοήθεια ή πληροφορία.
Δικαιούμαι επιστροφή χρημάτων σε περίπτωση που μειωθεί η διάρκεια των διακοπών μου λόγω κρούσματος κορωνοϊού;
Όχι γιατί το κάθε Studio – Appartments – Σπίτι είναι ανεξάρτητο και οι επισκέπτες δεν έρχονται σε επαφή μεταξύ τους, εκτός εάν οι ίδιοι το επιθυμούν.
Που βρίσκεται το πλησιέστερο ιατρικό κέντρο σε περίπτωση που χρειαστώ ιατρική βοήθεια;
Το Κέντρο Υγείας της Μήλου βρίσκεται μόλις σε 3 χιλιόμετρα απόσταση από το Tsakanos Home / Appartments/ Κλήμα (5 λεπτά περίπου με το αυτοκίνητο) και 10 χιλιόμετρα από το Tsakanos Cottage Προβατάς (10 λεπτά περίπου με το αυτοκίνητο). Εάν δεν αισθάνεστε καλά οποιαδήποτε στιγμή, παρακαλούμε όπως ενημερώσετε άμεσα την Υποδοχή.
Πώς γίνεται ο καθαρισμός και ποιος έχει πρόσβαση στο δωμάτιό μου;
Το προσωπικό του καθαρισμού έχει πρόσβαση στα δωμάτια, πάντα με τον απαραίτητο προστατευτικό εξοπλισμό. Υπηρεσίες συντήρησης θα αποφεύγονται στα δωμάτια που διαμένουν ένοικοι. Σε περίπτωση έκτακτης ανάγκης, θα ενημερώνονται οι ένοικοι του δωματίου εκ των προτέρων.
Ποια διαδικασία ακολουθείται για την παρασκευή πρωινού;
Τα υλικά για το πρωινό σας (Tsakanos Home/ Appartments) σερβίρονται στο δωμάτιό σας την ώρα που εσείς επιλέξετε σε δίσκο / καλάθι, από μέλος του προσωπικού μας, που διαθέτει τον απαραίτητο εξοπλισμό και ακολουθεί όλους τους κανόνες υγιεινής και προστασίας. Όλα τα τρόφιμα έρχονται συσκευασμένα, (συσκευασία μιας χρήσης) ώστε να τα παρασκευάσετε μόνοι σας στην πλήρως εξοπλισμένη κουζίνα σας.
Στο Tsakanos Sirma & Cottage House κατά την αφιξή σας θα παραλάβετε ένα καλάθι καλοσωρίσματος με συσκευασμένα υλικά για τις πρώτες σας ανάγκες.
Πώς γίνεται η επιστροφή στην Αθήνα σε περίπτωση που σε περίπτωση που νοσήσω;
Εάν δεν αισθάνεστε καλά οποιαδήποτε στιγμή, θα πρέπει να επικοινωνήσετε με την Υποδοχή του συγκροτήματος ώστε να ενημερώσουμε άμεσα το Κέντρο Υγείας Μήλου στο τηλέφωνο 2287360000 και τον Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ) στο τηλέφωνο 1135 ή 210 5212054 (όλο το 24ωρο), για περαιτέρω οδηγίες και ενημέρωση σχετικά με την επιστροφή του ασθενούς στην Αθήνα.