ΝΕΑ ΜΕΤΡΑ ΥΓΙΕΙΝΗΣ ΚΑΙ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ

Είμαστε υπερήφανοι που στο Tsakanos Accommodation έχουμε περιλάβει στην λειτουργία μας αυστηρά πρότυπα καθαριότητας και υγιεινής. Παρακολουθώντας στενά τις οδηγίες του Παγκόσμιου Οργανισμού Υγείας και της Ελληνικής Κυβέρνησης, έχουμε φροντίσει να υιοθετήσουμε πρόσθετα προληπτικά μέτρα με στόχο την καλύτερη θωράκιση απέναντι στον κορωνοϊό, ώστε να παρέχουμε ένα ασφαλές περιβάλλον για τη διαμονή των επισκεπτών και την ατομική προστασία των μελών της ομάδας μας.

Έχουμε φροντίσει ώστε κάθε μέλος του προσωπικού μας να διαθέτει μέσα ατομικής προστασίας (ΜΑΠ) και να λαμβάνει ειδική εκπαίδευση με σκοπό να ακολουθεί τις νέες αυστηρότερες διαδικασίες υγιεινής και προστασίας στις καθημερινές εργασίες.

ΚΑΘΑΡΙΣΜΟΣ & ΟΡΟΦΟΚΟΜΙΑ

Για την ασφάλεια όλων μας, έχουμε υιοθετήσει πολύ αυστηρό καθεστώς καθαρισμού και διεξοδικής απολύμανσης σε όλα τα δωμάτια, τους κοινόχρηστους χώρους και τους χώρους προσωπικού. Έχουμε υποθετήσει check out 11:00 και check in από τις 15:00 ώστε τα δωμάτια να μπορούν να καθαριστούν κατάλληλα και να αεριστούν επαρκώς πριν υποδεχτούν τους επόμενους επισκέπτες. Οι υπηρεσίες πλυντηρίου και σιδερώματος λινών και ρούχων γίνονται από το προσωπικό του συγκροτήματος, σε δικές μας εγκαταστάσεις, με σκοπό την αποφυγή επαφών εκτός συγκροτήματος.

ΥΠΟΔΟΧΗ

Περιορίζουμε τον συνωστισμό και τον συγχρωτισμό στην Υποδοχή και σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους. Παροτρύνουμε τους επισκέπτες να χρησιμοποιούν την υπηρεσία επικοινωνίας μηνυμάτων What’s App ώστε να ελαχιστοποιήσουμε τις επαφές.

Διατίθενται απολυμαντικά σε όλους τους κοινόχρηστους χώρους και ενθαρρύνουμε την τακτική χρήση τους από το προσωπικό και τους επισκέπτες. Οι επισκέπτες και το προσωπικό μπορούν να θερμομετρούνται εξ αποστάσεως στον χώρο της Υποδοχής με θερμόμετρο ανέπαφης μέτρησης μετώπου. Επισκέπτες εκτός των ενοίκων του συγκροτήματος επιτρέπονται μόνο κατόπιν επικοινωνίας και συνεννόησης με την Υποδοχή.

ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΗ ΤΡΟΦΙΜΩΝ

Διενεργούνται τακτικότεροι και πιο εντατικοί έλεγχοι συμμόρφωσης με τα πρότυπα ασφάλειας τροφίμων, τον καθαρισμό και την απολύμανση της κουζίνας και των χώρων αποθήκευσης.

Η προσωποποιημένη υπηρεσία πρωινού μας συνεχίζει να βρίσκεται καθημερινά στη διάθεσή σας με την πρόσθετη υπηρεσία της ανέπαφης παράδοσης, όπου σας παρέχουμε τα πιο φρέσκα τρόφιμα για να φτιάξετε οι ίδιοι το πρωινό σας.

ΤΑΞΙΔΕΨΤΕ ΜΕ ΤΗ ΜΕΓΙΣΤΗ ΕΥΕΛΙΞΙΑ

Λαμβάνοντας υπόψη τη ρευστότητα των καταστάσεων που βιώνουμε και κατανοώντας τη δυσκολία μακροπρόθεσμου προγραμματισμού, αναπροσαρμόσαμε την πολιτική και τους όρους των κρατήσεων, ώστε να προσφέρουμε τη μέγιστη δυνατή ευελιξία. Δεσμευόμαστε να παρακολουθούμε στενά τις εξελίξεις, προκειμένου να επεκτείνουμε περαιτέρω τις κινήσεις μας, εάν αυτό κριθεί αναγκαίο.

Παρακολουθώντας στενά τις εξελίξεις, κρίναμε σκόπιμο να επεκτείνουμε την πολιτική “Tsakanos Accommodation ώστε να συμπεριλάβουμε όλες τις κρατήσεις εντός της σεζόν 2020. Πιο συγκεκριμένα προσφέρουμε δικαίωμα δωρεάν ακύρωσης έως 14 ημέρες πριν από την άφιξή σας, δυνατότητα επαναπρογραμματισμού του ταξιδιού σας, αλλά και voucher για το 100% της προκαταβολής σας εάν μεταφερθεί στο 2021.

Οι επισκέπτες στους οποίους απαγορεύεται να ταξιδέψουν προς το ξενοδοχείο για το οποίο έχουν κάνει κράτηση σύμφωνα με την ισχύουσα νομοθεσία, θα έχουν απαλλαγή από την ποινή ακύρωσης ή αλλαγής σε περίπτωση απευθείας κράτησης, με την χρήση – αποκλειστικά και μόνο – voucher.

Στόχος μας είναι να έχετε το χρόνο και την άνεση να σκεφτείτε και να προγραμματίσετε το ταξίδι σας όσο το δυνατόν πιο κοντά χρονικά, χωρίς άγχος και επιπλέον προβληματισμούς.